Uusi REGIUS AJ laserleikkuri

Maksimaalisesti varusteltu REGIUS AJ on Amadan tuoteperheen nopein kuitulaser, joka sisältää monia moderneja tekniikoita, kuten yhtiön oma uusi Laser Integration järjestelmä sekä Amadan alkuperäinen Variable Beam Control -tekniikka. Lisäksi uusi AMNC 3i Plus -ohjaus sisältää helpon käytettävyyden ratkaisuja.

Amada Regius AJ:n kaikissa kolmessa pääakselissa on lineaarimoottorit, mikä merkitsee ylivertaista tarkkuutta ja erittäin nopeaa paikoitusnopeutta (340 m/min). Lineaarimoottoreita tukee Amadan älykäs leikkuupään hallintajärjestelmä. Tämä innovaatio tekee reaaliaikaisia päätöksiä leikkuupään korkeuden hallintaan. Esimerkiksi kappaleessa, jossa on kaksi lähekkäin olevaa aukkoa, älykäs leikkuupää ei nouse ylös vaan jää hyvin lähelle levyn pintaa ja nopeutta näin ollen läpimenoaikaa. Se yhdessä lineaarimoottoreiden kanssa tarkoittaa erittäin nopeaa aukosta aukkoon siirtymistä.

Laitteessa on vakiona mm. Auto Collimation unit, Variable Beam Controller, Clean Fast Cut (CFC), takaisinheijastuksen esto, Amada AMNC 3i Plus -ohjaus, suuttimenvaihtoautomaatti, Dust Airblow, WACS II, lävistys- ja leikkuuvalvonta, Oil Shot, Z-akselin sensori, Active Cut, paineilmaleikkuu, Deep Marking, ECO Cut leikkuuparametrit, hukkapalakuljetin ja Solution Pack for Blank.

Uudistettu AMNC 3i Plus -ohjaus sisältää uusia käyttöä helpottavia toimintoja ja V-Remote mahdollistaa koneen työjonojen ja lokitietojen seuraamisen etäyhteydellä. Laser Integration System (LIS) i-Nozzle Checker tarkistaa ja korjaa säteen keskityksen automaattisesti, tarkistaa suuttimen kunnon ennen vaihtoa ja sen jälkeen, tarkistaa säteen laadun ja muokkaa sen optimaaliseksi. i-Optics Sensor tarkistaa linssin suojalasin kunnon ja i-Process Monitor tarkkailee sädettä ja leikkuuarvoja jatkuvasti leikkauksen aikana. i-Camera Assisted System kuvaa jo ajettua rankaa. Operaattorin on mahdollista sijoittaa levityskuva ohjauspäätteeltä suoraan rangalle ja leikata se.

Mainittujen automaattisten ratkaisujen avulla laite pyrkii palautumaan törmäyksestä ja jatkamaan leikkuuta ilman operaattoria. Älykäs leikkuupää optimoi siirtymiset ilman ylimääräisiä nostoja. Laite on helppokäyttöinen, kun materiaalien leikkaus ohuesta paksuun tapahtuu ilman linssin vaihtoja. Asetukset on helppo valita ja laiteessa on koko sivun mitalta aukeava ovi ja ovet myös päädyssä.

Tuotantoa nopeuttaa ja helpottaa edelleen viivakoodilla toimiva ohjelman valinta VPSS 3i ohjelmistosta. Production Designer tarkoittaa 2D- ja 3D-kuvien nopeaa ja tarkkaa käsittelyä. BlankCAM merkitsee täysin automatisoituja leikkuuratoja ja nestausta. V-Factorylla käyttöä seurataan reaaliaikaisesti.

Kaikki tämä merkitsee pitkäaikaista ja vakaata leikkuuta automaatioajossa. Laitteessa on automaattinen 16-paikkainen suuttimen vaihto, automaattinen lävistyksen valvonta sekä automaattinen leikkuun valvonta

AS LUL 3015 ja AS LUL II 4020 ovat automaattisia tornivarastoja syöttö- ja purkulaitteella. Tornin varastojärjestelmällä on modulaarinen kokoonpano, mikä antaa käyttäjälle mahdollisuuden räätälöidä kuormalavojen määrä sekä raaka-aineelle että pinoamiseen.